tisdag 11 maj 2010

På tu man hand

Mamma H skriver;

I morgon bitti flyger storebror H och undertecknad till London för en weekendsemester på tu man hand. Ser verkligen fram emot att få tillbringa mycket tid tillsammans med bara ett barn i taget. Har bestämt mig för att göra samma sak med lillebror M och Lilla L när dom kommer upp i 10-årsåldern. Lillebror M vet redan vart han vill åka. Till ett varmt land där man kan bada. Ska bli spännande att höra vart Lilla l vill åka när hon är 10 år. Bara 8 år dit...

söndag 2 maj 2010

En tålig tjej

Pappa J skriver:

"Så snäll hon är!". Det hör man ofta om Lilla L. Senast nu i helgen då vi drog iväg hela klanen på Bajen-IFK Norrköping på Söderstadion. Vet inte vad hon tyckte om matchen men så länge hon fick popcorn och bullar så verkade hon stortrivas där i snålblåsten. Inte ett gnälljud kom över hennes läppar under två timmar.

Och även om hon förstås är bajare så unnade hon storsint ändå sin morfar & mormor (inbitna norrköpingsfans) att mysa sig genom middagen efteråt när bortalaget förnedrat Bajen genom att vinna med 3-2.

Någon kanske tänker att hon inte tycker så mycket och därför upplevs som "snäll". Men så ÄR det faktiskt inte. För hon har ofta åsikter om olika saker och protesterar en hel del. Det har vi inte minst märkt nu när hon lärt sig att skaka på huvudet. Det gör hon nämligen väldigt ofta. Nä, vi börjar tro att vi har fått en riktigt tålmodig och tålig tjej som helt enkelt inte är så gnällig. Och det känns härligt.