söndag 17 januari 2010

Sjukhushelg

Mamma H skriver;

Helgen som gått har tillbringats inne på Sachsska barnsjukhuset. Lilla L:s förkylning gick inte alls över av sig självt. Tvärtom. Hon fick hög feber och en allt värre tilltagande hosta. Var inne en sväng på torsdagen men blev hemskickade med penicillin. Hjälpte inte och på fredagen steg febern skyhögt (40,7) på nytt. I fredags kväll blev en stackars liten ynklig tjej inlagd. 2 dygn har vi varit där och nu är hon hemma på permission med förhoppning att allt fortsätter gå åt rätt håll och att hon därmed blir utskriven i morgon. Pappa J och jag har turats om att vara på sjukhuset och då och då har brorsorna kommit på besök. Som tur är bor vi inte längre än 7 min bort med bil. Lilla L mår mycket bättre efter lite dropp, intravenös antibiotika och lite syrgas. Så nu hoppas vi på att kunna fortsätta inskolningen på dagis i veckan. När ska man lära sig att det aldrig blir som man planerat?

6 kommentarer:

Maria sa...

Planera... man försöker och försöker men som sagt, det blir sällan som man tänkt sig. Men samtidigt är det väl en charm i sig. Livet ska inte helt gå att planera;)
Skönt att hon börjar må bättre.
Ge henne en krya på sig kram från oss.

Maria

Lena sa...

Men stackars lilla L och föräldrar också så klart.
Det var som tur är väldigt länge sedan vi tillbringade veckor och helger där men de var några vänder när våran lilla Linnéa var liten (om man då räknar bort tjejernas första 10 veckor då de bodde där).

Vi bor också väldigt när och vi ser våra granhöghus på andra sidan viken när vi är där.


Kramar från Lena och tjejerna

Grodansmamma sa...

Åhh stackars Lilla L! Och usch vad oroligt för syskon och föräldrar. Hoppas hoppas att det går åt rätt håll. Skickar krya på dig kramar till Lilla L och styrkekramar till er allihop! Anna

Anonym sa...

Oj, oj. Skönt att lilla L är på bättringsvägen, hoppas det fortsätter så.
Hilsen, Malin

VARDAGSPUSSEL sa...

usch ja, vi vet hur det är att ligga inne på Sachska, inte skoj, men ack så skönt att de finns! hoppas lilltösen kryat på sig nu och snart kan återgå till dagis! kramar från oss

Anonym sa...

Krya på dig Lilla L!! Hoppas du mår bättre idag.
Nej det blir aldrig som man tänkt sig. Lilla A har också varit på sjukhus i helgen. Så skönt att bo i närheten av ett universitetssjukhus. Nu mår A bra igen.
Pussar till Lilla L från Sofia och A