onsdag 23 februari 2011

NavetLova är verkligen navet i vår familj. Den som alla vill samlas kring, den som alla vill vara nära och den som alla vill krama och pussa på mest hela tiden. Och hon håller koll på oss. Räknar oavbrutet in oss - mamma där, pappa där, Malte där, Hjalmar där. Vid middagsbordet och framför TV:n. Om och om igen. Frågar oavbrutet var alla är när dom inte är hemma. Som mest nöjd när alla är samlade.

10 kommentarer:

Skolgatan sa...

Jösses vad söt hon är:)!

Lilla L sa...

Tack Skolgatan!

Jenny & alla A & lillasyster N sa...

Som våran Agnes :) jobbigast e att storasyrrorna bara bor varannan vecka...ropar, letar o väntar... :(

Lena sa...

Så gör Linnéa också fast här har hon bara tre att räkna in, syster Agnes, mamma o pappa.

Söt som socker är er tjej och hon är allt väldigt lik Lotta på Bråkmakargatan tycker jag. Är hon lika busig som henne också?

Anonym sa...

Vilken stor flicka som nu syns på bildena hon har verkligen växt. Kul att se hur hon utvecklas/ Eva i Värmland

Anonym sa...

Lena: Jo, hon är allt lite busig också. Hon vet precis vad hon får göra och inte göra. Men det har väl med åldern att göra.

Malin sa...

Fina Lova! Vad stor hon har blivit!

Axel är också inne i en "räkna in flocken"-fas: Liv, pappa, mamma, mormor, morfar... Härligt att se. Det kommer också allt fler ord & ljud. Det är spännande att följa utvecklingen :-)

Anonym sa...

Hej!
Nu kommer tidningen "Föräldrar Barn" snart ut i butikerna (nummer 4) I tidningen hittar ni en artikel om mig axel, jenny och arvid. Bland annat så tipsar vi om er fina blogg.
Hoppas ni hade en riktigt fin dag idag med lite extra firande:)
Kramar från sofia

Malin sa...

Ni verkar vara en fantastisk familj och lilla L är en bedårande söt liten tjej! Hittade er blogg idag och blev så glad.. allt är så fint skrivet! Själv har jag en dotter med en kromosomavvikelse så ovanlig att den inte har nåt namn men den är troligtvis orsaken till hennes multipla missbildningar, hon är trots det är livsglad och underbar liten tjej! Tack för en fantastisk blogg! Mvh Malin

Lilla L sa...

Hej Malin! Tack för dina snälla ord. Dom värmde! Och kul att du har hittat hit. Som du kan se blir det allt glesare mellan inläggen. Förmodligen ett uttryck för att livet rullar på precis som vanligt och i full fart. Precis som vi vill ha det. Ha det gott! Mvh Helena