torsdag 26 mars 2009

Ta mer..

Mamma H skriver:

Lilla L är mycket nyfiken på att smaka allt som vi andra i familjen äter. Det slinker ner både det ena och det andra i den lilla magen. En av hennes favoriter är att sitta och tugga på smörgåsrån. Utan tänder biter hon av tuggor och tuggar glatt i sig. Hon har också blivit väldigt generös med att bjuda. Så fort vi frågar om vi får smaka sträcker hon fram den lilla handen med det blöta kexet. Och hon vill gärna att vi ska ta en bit till. Gullunge!

2 kommentarer:

Tojjan... sa...

Hej! Visst är socialiseringsprocessen hos våra små barn underbar att få följa? Att Lilla L vill dela med sig av sin "mat" visar att hon utvecklas samspel och empati. Blir lycklig av att läsa om det! Måtte fler föräldrar inse vikten att att ge barnen ett eget space så att barnen uppmuntras att ta sig fram och ta plats i livet!

Trevlig helg,
mvh Tojjan

Anonym sa...

Å vad jag längtar efter att träffa henne, det händer ju så mycket hela tiden!! Längtar efter brorsorna också förstås! I helgen ska kusinerna hänga med mormor och morfar och jag och H ska se Bob Dylan, känns riktigt stort! Stor kram på er och hoppas att pappa J har haft det bra!