torsdag 25 december 2008

En riktigt sjuk jul

Pappa J skriver:

Så stod huset äntligen färdigt efter en hel höst av snickrande, elektrikande och målande. Så länge som vi sett fram emot att få fira jul hemma i vårt nya större hus! Allt var upplagt för en riktigt perfekt jul.

Men är det en sanning som alltid är giltig så är det den att inget blir som man tänkt sig. Precis när svärföräldrarna hade satt sig i bilen för att åka hit från Norrköping så började jag känna hur jag frös. Liksom inifrån. Vi ringde dom och förvarnade om att det nog fanns smittsam sjukdom i familjen - men dom ville inte låta en sån sak förstöra julefriden så dom åkte hit i alla fall. Och lagom till att dom kom fram så hade jag 39 graders feber. Och det visade sig att mellanbror M också var sjuk. Sedan dess har vi fallit som käglor en efter en, mellan grötrim, julklappsöppningar och julbord.

Vi var väldigt tacksamma för att våra (svär)föräldrar trotsade risken att få julledigheten förstörd av sjukdom. Hade de inte kommit hit hade fiaskostämpeln hängt som ett mörkt moln över vår "perfekta jul."
Tack vare att de kom så blev det ändå väldigt bra - inte minst för barnen.

Men som pricken över i fick vi just ett mess från svärmor där hon meddelade att hon är sängliggande med 39 graders feber. Så från oss alla till er alla. (Snörvel).
En riktigt sjuk jul!

Inga kommentarer: