lördag 28 november 2009

Lagat hjärta = skjuts i utvecklingen

Mamma H skriver;

Man skulle kunna tro att en hjärtoperation tar knock på allt vad utveckling heter under en tid framöver. Det verkar inte gälla Lilla L i alla fall. Snarare tvärtom. Det är tre dagar sedan hon opererades och i dag kryper hon fram på alla fyra (fram tills nu har hon använt "åltekniken"). Kan ha att göra med att hon förstås inte vill ligga på såret på bröstet och då passar det bättre att krypa på det traditionella sättet. Hon vill dessutom ställa sig upp hela tiden och tar stora sjumilakliv framåt när vi håller henne i händerna. J och jag tittar häpet på varandra. Dessutom har lill-tjejen bara i dag spottat ur sig ca sju tecken - Lova, Malte, äta, duktig, bra, sova, kex. Inte nog med det - hon gör tecknet för Lova när hon vill ha något som vi har. Wow - poletten verkar ha trillat ner.

4 kommentarer:

Kerstin B sa...

Visst verkar det som om det alltid finns något gott uträknat men ibland är det bara svårt att förstå det innan det händer... Så fantastiskt roligt med framsteg heja heja heja

Erika sa...

Vad skönt att allt har gått så bra. Och vad kul att det händer grejer. Hon har marinerat kunskaperna ett tag och nu är de färdiga att använda.

Ellen sa...

Plötsligt händer det!
Härliga lilla L:D

/ Trogen läsare

stanna.upp sa...

Underbart att läsa om framstegen. Vad är tecknet för Lova?