torsdag 20 augusti 2009

Risgryn

Döm om vår förvåning när vi i går hittade två tänder inne i Lilla L:s mun. Dom har vi väntat länge på. Dock inte där man skulle kunna förvänta sig att hitta dom första tänderna. Nej, Lilla L har fått sina två första vampyrtänder. Två små sylvassa hörntänder som inte syns ännu men dock känns. Hur har ni andra haft det med tänder? Fler vampyrer?

6 kommentarer:

VARDAGSPUSSEL sa...

calle fick sina första risgryn i underkäken längst fram när han var en ca 8 månader tror jag. nu är hela munnnen full av små gaddar. jag har hört att det dock är vanligt att våra små downiesar får "vampyrtänderna" först :) vet inte om det är sant, men härligt för lilla l som nu börjar bli en stor tjej!
ha det gott!

Hans-Barbro är vi! sa...

jag läser troget varje inlägg i den här fina bloggen, men har aldrig kommenterat förut.
Jag måste bara säga att den här vampyrbilden var så himla söt!

Erika sa...

Elvira fick först en framtand nere och därefter framtanden uppe men på andra sidan. Först nu (3år) har hon fått sin andra hörntand nere. Så nu saknas det bara fyra tänder för att munnen ska vara komplett.

Jenny sa...

Hej, tittar tillbaka :)
Här har det tittat fram 10 (tror jag) tänder..lite huller om buller i "ordningen".. :)

mvh Jenny

Lotta sa...

Hejsan svejsan!
Sara har haft de två nedre framtänderna ett tag nu, men idag upptäckte vi att det tittat fram ännu en, ganska långt in i överkäken på ena sidan. När vi sedan kände på andra sidan kunde vi känna att även där är det en på gång. De börjar bli ganska stora känns det som...!

Lilla L sa...

Tack snälla för alla svaren!

Kerstin - kul att du gillar bloggen!