måndag 3 augusti 2009

Slö söndag

I går var det en regnig söndag här i Washington. Temperaturen sjönk till 27 grader. Vi hade en skön och slapp förmiddag i huset. Lilla L har blivit väldigt intresserad av att titta på "Sånghatten" på DVD. Sitter hur länge som helst framför TV:n och blir sur när vi stänger av. Vi gav oss ut hela familjen för att äta lunch i Georgetown och när pappa J återvände till kontoret i huset så ägnade jag och barnen oss åt lite shopping. Tyvärr är det inte särskilt billigt här alls. Men shoppa kan man ju göra ändå.

I dag ska jag och barnen ge oss iväg till Arlington cemetary och hälsa på Kennedy. Pappa J ska ge sig ut på vägarna och leta nyheter.

1 kommentar:

Lotta sa...

Vad skönt att ha så lång tid på sig på ett nytt ställe att det kan vara riktigt skönt med en regnig dag. Då är det på något sätt helt legitimt att bara slöa.
Regnigt är det här också. Verkligen! På något sätt känns det som om det skulle vara mer ok med ett regnigt Washington än en regnig svensk västkust. Igår var det dock uppehåll så då drog vi ner till stranden till S stora förtjusning. Hon älskar verkligen att bada - men allra mest att käka sand.

Fortsätt njuta av ert äventyr och ha det så bra.

Kram Lotta