måndag 31 augusti 2009

Födelsedag

Pappa J skriver:

För precis ett år sedan postade vi det första inlägget på Lilla L. Det handlade om dagen då vi fick veta att sannolikheten för att vår dotter skulle födas med DS var 1 på 4.

Sedan dess har det blivit 154 inlägg där vi har försökt vara trogna vår idé med bloggen: Att avdramatisera vad det innebär att få ett barn med DS. Att fokusera på allt det som känns positivt men utan att försköna eller frisera. Om jag ska välja ett enda inlägg som sammanfattar den andan väldigt bra så får det bli det här från den 28 januari i år.

Men lite endimensionellt skulle det bli om man inte ibland ägnar sig åt de svåra tankarna och upplevelserna kring att ha ett annorlunda barn. Som den här funderingen från mamma H som jag vet att många andra DS-föräldrar känner igen.

Tack alla ni andra som bloggar om liknande ämnen. Vi läser er med stor behållning varje dag. Och tack för alla kommentarer och mail till huitfeldt.lillal@gmail.com. De är alltid lika spännande att läsa.

2 kommentarer:

Maria sa...

Tack för att vi får ta del av er resa. Läser er blogg dagligen!

Ni skiver många tänkvärda ord och det är skönt att ibland läsa om andra som befinner sig i liknande situatioer som sig själv.

kram
Maria, Sagas mamma

Anonym sa...

Det är så härligt och roligt att läsa er blogg. Igenkännadet är stort och er familj är ett föredöme i era värderingar och i er inställning. Jag hoppas att ni fortsätter att skriva om era tankar och om lilla L´s framsteg. Ibland kan bloggandet ta mycket tid, speciellt när man har tre barn... Men er blogg är värdefull och viktig för många.
Hälsningar från oss, mamma, pappa, syster, bror till lilla Mira <3