onsdag 17 september 2008

Framtidshopp

Kolla in Dan i Paris! Hoppas, hoppas att vår Lilla L kommer hem med en sådan charmig och trevlig pojkvän en dag....

http://www.youtube.com/watch?v=hP_8vvLtqUA

2 kommentarer:

Helen sa...

Hej!
Vilken härlig film!
Ang framtidshopp vi har en 6-årig kille med Down syndrom när han föddes blev det annorlunda men mest positivt och vi är väldigt stolta över att vara hans familj.
Han hade oxå hjärtfel men ammades och mådde bra fram tills han opererades i Lund när han var 6 mån. Han mår toppen nu. Han följe den "normala" utveckligskurvan under första året gick när han var 1 1/2.Han går i vanlig sexårs verksamhet med assistent. Han har gått på simskola sedan han var 9mån och kan dyka och kan nästan simma.Han pratar i meningar förstår vad vi säger och går på toa och klarar toa besöken. han har en 5 1/2 år äldre syster och en bror som är 2 år yngre. Vi tror att det är viktigt med träning och stimulans han får följa med på det mesta för att lära sig att fungera i samhället. Ibland är det svackor och det känns jobbigt han kräver mer tid och han är väldigt envis vilket är både positivt o negativt vill han inte så vill han inte. Han har många positiva egenskaper som andra inte har ofta glad spontan och kramig, funderar inte på om det är pinsamt.
Vi lever oxå i nuet tar en dag i taget, vet ej vad som händer och lite spännande är det!
Hoppas detta speglar hur framtiden kan bli. MVH Helen o Mikael.

Lilla L sa...

Hej Helen!

Tack för att du ville dela med dig och vad roligt att läsa om er 6-åriga kille. Det är jättekul att höra om äldre barn med Downs. Vår strategi är också att köra på "som vanligt" så långt det är möjligt. Svårigheter som dyker upp på vägen får man ta då. Precis som med Lilla L:s syskon.