söndag 7 september 2008

Utvecklingens glädje

Mamma H skriver:

Barns utveckling är så fantastiskt! Tänk vad mycket som händer med våra barn utan att vi riktigt hänger med. En dag så kan dom plötsligt bara saker. Med Lilla L är det lite annorlunda. Där följer vi hennes utveckling mer uppmärksamt och medvetet. Hela familjen hejar och hurrar och blir lyriska över hennes små framsteg. I början fanns en viss oro - vad kunde vi egentligen förvänta oss? Nu är hon 3,5 månad gammal på jorden och kan redan en massa saker. Hon kan le, jollra och kommunicera med oss och hon greppar fint dom små skallrorna. Hon vänder sig från rygg till mage och så i morse - hon vänder sig 2 gånger från mage till rygg. Jubel vid frukosten - visst är det fantastiskt!

3 kommentarer:

Grodansmamma sa...

Oj vilken stark tjej hon är! Fantastiskt. Vi fick vänta betydligt längre på vändningen från rygg till mage. Men visst blir man glad på ett "lite annat sätt" än med våra vanliga barn.

Mia sa...

Hej! Har du sett bloggen om Daniel Drinker? http://dandrinker.blogspot.com/
En magisk sida om två bröder som gör dokumentärer tillsammans. Dan har DS och hans lillebror Will filmar. Man blir glad i hela kroppen och får hopp om en fin framtid för våra barn.

Ulla sa...

Visst är det fantastiskt. Och vilken duktig tjej ni har. Känner igen känslan när vår tjej lärde sig något nytt. Sånt man annars tar mer för givet med de andra barnen.